Híreink

10 2014-07

Mátyás pálinka kiválósságok születtek a kiskőrösi Kunság-Szesz Zrt-nél

A lehetséges legmodernebb pálinkafőzési technológiához egy rendkívül elhivatott főzőmestert tudhat magáénak a kiskőrösi Kunság-Szesz Zrt., ahol az elmúlt időben a pálinkák az országos pálinka-kiválóságok közé is bekerültek, és a több mint 500 minta közül Gyulán a legmagasabb Champion díjat is elnyerte a főzde. a Kunság-Szesz Zrt. ifjú főzőmesterével Gyurján Attilával (22) beszélgettük:

11 2014-06

A Gyulai Pálinkafesztivál hőse lett a kiskőrösi Kunság Szesz szilvapálinkája

Az egylépcsős rendszerek is kezdik bizonyítani a létjogosultságukat a pálinka fronton, hiszen az egy éve a legújabb technológiát alkalmazó kiskőrösi Kunság Szesz Szeszipari Zrt. szilvapálinkája vitte el áprilisban a 600 nevezett pálinka egyik nagyarany vagy más néven Champion díját, amiből összesen kettőt osztottak a szigorú bírák. Szabó László vezérigazgatót kérdeztük a pálinkának a cégében betöltött szerepéről:

28 2014-05

A Kunság-Szesz Zrt. a pálinkafőzés területén is letette névjegyét

A Vidékfejlesztési Minisztérium által kiadott Borkiválóságok könyve után most megjelent a Pálinkakiválóságok könyve is, melyben 171 beküldött termék közül csak 83 jutott be a legjobbak közé. Köztük a Kunság- Szesz Zrt. pálinkafőzdéjének körte- és barackpálinkája is megtalálható.

28 2014-05

Kecelen minősítették Magyarország legjobb pálinkáit

Hétfőn és kedden adott helyet a keceli TG Virágdekor Szakképző Iskola és Kollégium a 2014. évi országos s pálinka- és törkölypálinka versenynek.

//Kiemelt termékeink

//Legfrissebb híreink

Hírlevél

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.