Mátyás Pálinkaház

//Mátyás Málna Pálinka

Mennyei, semmivel össze nem téveszthető, intenzív málna fogad minket, pedig a poharat éppen csak az orrunkhoz emeljük. Ha létezne édes illat ez a pálinka kiválóan jellemezné. Sokrétű, összetett, mégis könnyed és elegáns. Egy korty után a nyár íze elevenedik meg a szájban. Hosszantartó friss gyümölcsre jellemző íz, amely megával ragad minket és sokáig rabul ejt.



A Mátyás Málna Pálinkát az alábbi koktélhoz ajánljuk:

Szilveszteri bolé

Hozzávalók:

  • 70 dkg eredi gyömölcs mix
  • 1 dl gyümölcslé
  • 5 dkg cukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 dl Mátyás Málna pálinka
  • 4 dl édes fehérbor
  • 7 dl édes pezsgő

Elkészítés:

  1. A gyümölcsöt egy mély tálba tesszük és felöntjük a gyümölcslével.
  2. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliáscukrot, a pálinkát, a bort és legalább egy órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek össze érjenek.
  3. Tálalás előtt felöntjük az előre behűtött pezsgővel.
  4. Merőkanalat teszünk bele, és csészék illetve kiskanalak kíséretében tesszük az asztalra.

//Kiemelt termékeink

//Legfrissebb híreink

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha első kézből szeretne értesülni újdonságainkról!